top of page

Нові наукові кроки менеджерів

30 травня 2017 року на кафедрі менеджменту та адміністрування Навчально-наукового інституту економіки і управління черговий крок вперед на шляху професійної підготовки здійснили студенти третього курсу спеціальності "Менеджмент" спеціалізації "Менеджмент організацій і адміністрування".

Презентація наукових робіт

Студенти представили результати роботи науково-пошукового характеру з дисципліни "Стратегічний аналіз в прийнятті управлінських рішень". Прилюдний захист науково-практичних робіт став логічним завершенням семестрового навчання студентів.


Студенти ґрунтовно представили основні результати власних досліджень, орієнтованих на перспективи розвитку харчової промисловості України. Презентували власні пропозиції стосовно вибору подальших стратегій розвитку підприємств, обґрунтування рішень щодо підвищення їх конкурентоспроможності на внутрішньому та міжнародному ринках. З цілковитою відповідальністю студенти підійшли до представлення основних результатів своїх творчих здобутків та із захопленням розповіли про подальші стратегічні альтернативи розвитку підприємств харчової промисловості України.


Захист наукових робіт оцінювало журі, до складу якого увійшли викладачі кафедри менеджменту та адміністрування. Основними критеріями оцінювання стали змістовність, оригінальність і креативність презентації, аргументованість результатів та практична спрямованість пропозицій.


Члени журі відмітили важливість проведення подібних заходів, що активізує науково-пізнавальну діяльність студентів, розвиває здібності до креативного мислення, створює позитивну мотивацію до навчання та сприяє закріпленню професійних компетентностей.


Завідувач кафедри менеджменту та адміністрування доктор економічних наук, професор М.А. Міненко наголосив на важливості започаткування таких заходів як власних традицій у підготовці менеджерів на шляху їх професійного зростання.


Вже зараз створюємо наше майбутнє! Творчих Вам успіхів – нове покоління менеджерів!


Обрані пости
Нещодавні пости
Архів
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
bottom of page