top of page

Історія успіху від Марії Берегової

Сьогодні до стін Національного університету харчових технологій завітала випускниця 2012 року кафедри менеджменту та адміністрування Марія Берегова. Пройшовши непростий шлях від промоутера продукції LG, яким працювала ще студенткою, далі працівника компаній LC Waikiki, Lifecell, митного брокера і, врешті, до керівника відділу закупівель і логістики заводу акрилових ванн відомої міжнародної компанії, Марія з радістю погодилася поділитися своїм досвідом з нинішніми студентами 2 курсу спеціальності "Менеджмент", які вивчають і обирають такий важливий сьогодні напрям - зовнішньоекономічна діяльність.

1MaryBeregovaNUFT2017

Історія успіху Марії, доповнена безліччю прикладів з життя, практичними кейсами з роботи компаній і виваженим гумором, створила дружню атмосферу і спонукала студентів ставити все нові і нові питання з приводу того, як же і їм - майбутнім фахівцям, робити правильний вибір місця роботи, над якими знаннями і вміннями першочергово працювати, які цілі і завдання ставити перед собою аби бути не менш успішними.


2MaryBeregovaNUFT2017

Розповідаючи про різні аспекти і особливості роботи у різних компаніях, Марія відзначила, що велику роль в її історії успіху відіграло навчання саме на кафедрі менеджменту та адміністрування НУХТ, тепло згадуючи викладачів кафедри, які сформували її як фахівця.


На завершення зустрічі, Марія пообіцяла, що й надалі з радістю буде відгукуватися на запрошення кафедри своєї alma mater, а заразом з тим поділилася інформаційними джерелами, які допомагатимуть майбутнім фахівцям - менеджерам ЗЕД зростати професійно та бути завжди в тренді подій.

3MaryBeregovaNUFT 2017

Кафедра менеджменту та адміністрування в свою чергу висловлює Марії Береговій слова глибокої вдячності за те, що не зважаючи на щільний робочий графік, вона змогла приділити достатньо часу для розкриття багатогранності, цікавості, важливості і актуальності спеціалізації "Менеджмент ЗЕД", що допомогло студентам визначитися з майбутньою професією, а також за допомогу у формуванні із студентів справжніх фахівців своєї справи.


Обрані пости
Нещодавні пости
Архів
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
bottom of page